Vision 8

2024-05-05 0 views
本來今日同朋友一齊出外睇戲 用平台預約vision 8 外賣自取四個餐 因為今日多人所以比原定取餐時間遲大約10分鐘去攞 大家食完即出門時間啱啱好 結果去到vision 8 話張單過唔到所以未整 問我要唔要再重新落單 再等佢覆幾時去攞 結果佢仲有少許人性肯退錢俾我 但我蝕左積分 最大問題係我哋唯有餓住肚去睇戲 因為今日假期 周圍餐廳根本無位 買外賣也要等一段時間 我想講如果vision 8一開始唔係平台接受我張單 我哋可能情況唔駛咁慘 仲有佢話張單過唔到佢度 咁點解我只係講一個號碼就知道唒其他 老實講 啲嘢再好食呃人就真係過份 可能我張單見係叫特價午餐 所以佢哋搵理由唔做 我諗以後我都未必光顧佢 一間呃人嘅店 呼籲大家唔希望你哋有同樣情況 俾人埋怨同要花時間係呢度打字
TakeAway