2011-08-13 55 views
幾個月前曾經食過, 都覺得ok, 啲嘢幾抵食, 又大件, 最鍾意啲飯細細舊, 刺身大大舊, 但今次真係嬲到震!!!! 天氣已經熱架啦, 仲要我哋坐出面, 雖然都係商場內, 但一啲冷氣都冇, 得把唔涼的風扇, 咁多客都唔知吹到邊個??我哋係食正價的, 唔係食9:30得, 啲食物都咁, 真唔知宵夜時段啲壽司有幾難食??鰻魚壽司: 普通, 喺嚟餐嚟講算好好食軟殼蟹壽司: 平時係食開手巻, 但今次試壽司, 點知難食咁多, 啲軟殼蟹啲粉太多, 又唔脆, 好淋, 亦食唔出有蟹味, 失敗芝士鴨血串燒: 好難食, 一啲都唔夾, 又係凍上海膽壽司: 都叫保持水準, 好好味腐皮: 我冇食, 不過我朋友都係食完一隻得, 就有人再食芝士八爪魚壽司: 一啲都唔出色帆立貝壽司: 上次嚟食係因為佢大件夾抵食, $28!!! 但今次佢樣冇咁靚之餘, 仲要加埋價$35(鵝肝燒牛肉壽司: ok.....鵝肝太細, 但味道很夾玉子: 係全晚最好味的食物, 正!!!! 不過我哋亦都試咗鰻魚玉子, 松葉蟹膏玉子, 但都不及淨玉子好味!!!三文魚壽司: 超失望, 以前真係一隻碟咁長的三文魚, 而家簡直係將佢一分為二, 好嬲!!!

鰻魚壽司
鰻魚壽司: 普通, 喺嚟餐嚟講算好好食
軟殼蟹壽司
芝士鴨肉串燒
芝士鴨血串燒: 好難食, 一啲都唔夾, 又係凍上
海膽壽司
海膽壽司: 都叫保持水準, 好好味
蟹虸芒果腐皮, 芝士八爪魚壽司
腐皮: 我冇食, 不過我朋友都係食完一隻得, 就有人再食
芝士八爪魚壽司: 一啲都唔出色
帆立貝壽司, 鵝肝燒牛肉壽司
(鵝肝燒牛肉壽司: ok.....鵝肝太細, 但味道很夾
玉子
三文魚壽司, 海膽甜蝦壽司
三文魚壽司: 超失望, 以前真係一隻碟咁長的三文魚, 而家簡直係將佢一分為二, 好嬲!!!! 亦冇之前咁肥美, 好唔開心....仲要比之前貴咗$2
海膽甜蝦壽司: 好味, 但都係覺得比較細件咗啲!!!

無影相的稻庭烏冬: ok

真係唔知點解呢間嘢會變成咁, 我以後都唔會再嚟, 都唔明點解仲有咁多人喺到排隊的???
2011-08-12
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
玉子
帆立貝壽司, 鵝肝燒牛肉壽司