2016-08-28 13131 views
Yay!!!又去食buffet喇 第一次去哩度食 之前睇左都覺得幾多野食又好味 果然係無𠱓人嘅 嘻嘻😁😁前菜先 有巴馬火腿 煙三文魚 大蝦蘋果沙律 仲有忍唔住口 食個蛋撻先 首先講下煙三文魚 真係好新鮮好好味 加埋檸檬汁一流呀👍🏽👍🏽沙律類有好多款 我揀左大蝦蘋果沙律同埋薯仔沙律 大蝦都好新鮮爽口彈牙 青蘋果粒爽脆之餘還帶點甜酸 好開胃啊😁😁火腿類 有三款 仲可以加你想要的醬料 三款我都要試過 不過個人喜歡左邊較多 味道較濃 但其餘兩邊也算不錯 嘿嘿龍蝦好大隻好新鮮 全部都係啖啖肉架 入口係熱辣辣的因為係即蒸嘅👍🏽👍🏽👏🏽👏🏽我食左兩隻啊 主菜方面有燒物 燒物係有燒雞翼 燒菠蘿 燒煙肉牛柳粒 等...全部都係現場即燒的 所以很有燒的味道 而刺身方面有三文魚 甜蝦 帶子 八爪魚 吞拿魚 鮑片 全部都好新鮮好肥美啊 因為小妹我掛住食 所以唔記得左影相😂😆😁🙈以上都係甜品類 有巴西式的甜品同埋熱情果的飲品 酸酸甜甜的 而另外兩粒的黑白松露豬古力好甜啊 不太受甜的人享用前要諗清楚啊哈哈 因我本身受甜的程度都可以 但真的太甜了 雪糕方面係Haagen Dazs 有曲奇 豬古力 咖啡 士多啤梨
前菜
火腿類
龍蝦
Haagen  Dazs
巴西甜品
以上都係甜品類 有巴西式的甜品同埋熱情果的飲品 酸酸甜甜的 而另外兩粒的黑白松露豬古力好甜啊 不太受甜的人享用前要諗清楚啊哈哈 因我本身受甜的程度都可以 但真的太甜了 雪糕方面係Haagen Dazs 有曲奇 豬古力 咖啡 士多啤梨 雲呢嗱 okay arr全部都👍🏽👍🏽😁😁仲有蛋撻 皮薄函靚 都幾欣賞

整體來說 全部都好滿意 包括食物的質素 待應的服務態度 仲有野飲都係任飲的😁😁 會再encore!!!!!
2016-08-26
Dining Offer