第三站

Station 3 Cafe
2017-11-24 124 views
今日要出旺角買野 就順便約好耐無見既朋友聚一聚既然咁耐無見 一定要搵間環境舒適 又有好野食既餐廳 坐底食餐飯 傾傾計 談談心❤️❤️老實講 旺角好多樓上cafe 不過真係太花多眼亂 好難揀😅😅朋友話一於少理 行到邊食到邊今次就揀左「Station 3 cafe」上到去環境好闊落 坐位係沙發 好舒適 燈光好柔和 好適合談談情 說說愛😘可惜同行友人係同性 這個機會不是屬於我的😭😭「早d入座真係有著數 我地7點黎到仲有位 估唔到7點半已經要排隊 當然有預算就最好book定位」如果人數夠多 更加有party room選擇私隱度好高今餐飯食得好開心一來朋友太耐無見 二來餐廳無論食物 飲品 小食 環境氣氛都相當好 俾到我地一個舒服既進餐環境有機會的話 聚會下次都會揀呢到😀主食揀左黑松露帶子鮮菌燴意大利飯意大利飯用忌廉汁煮 但又唔會太膩 帶子煮到岩岩好 唔會韌黑松菌 野菌 做配菜 可以增加整體香味🤣小食揀左黑松露薯條薯條炸到金黃色 黑松露好多 所有薯條都沾到 實在係好多好多好多黑松露😝😝餐飲有好多選擇唔怕天氣凍 揀左oreo朱古力曲奇奶昔好濃既oreo味 朱古力味又唔會搶哂oreo風頭 配搭得岩岩好👍🏻
今日要出旺角買野 就順便約好耐無見既朋友聚一聚
朋友話一於少理 行到邊食到邊
今次就揀左「Station 3 cafe」

如果人數夠多 更加有party room選擇
私隱度好高