2024-04-02 18 views
M 5和牛餃🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂超特別M 5和牛餃,餃皮入邊充滿牛肉,極濃郁的牛肉味,充滿牛肉汁,係我食過最有特色嘅餃子。非常推薦大家一定要食。菠菜餃🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬大大粒入邊包滿菠菜餡和肉餡,皮薄餡靚,一口咬落去肉汁就爆出嚟菠菜香味即刻喺鼻腔沖出來,美味到不得了!粟米🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽鮮甜又飽滿,多肉又多汁每一啖都係粟米嘅鮮甜味道,粟米需要比較長時間去煮熟,如果想食就記得早啲落啦!特級雪花肥牛🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂肥瘦均勻,牛肉雪花極之靚,分佈得非常好,牛肉味一路散落去喉嚨極之香,好味到停唔到口!四川麻辣湯🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲又麻又辣,麻香十足,真材實料絕無花假。
M 5和牛餃
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂