2021-03-01 62 views
觀塘出名工廈多好嘢食 今日我地捐窿捐罅 去左the wave隔離一座工廈食台灣菜💛💛💛 裝修都幾有台灣feel😛 價錢貼地唔貴 仲要好好食😍食台灣野點可以試吓佢嘅滷肉飯 我地就揀左試手工滷肉飯同麻辣鴨血新竹米粉🤤 一食滷肉飯就知一間台灣餐廳龍與鳳 呢個滷肉飯真係不得了 滷肉有齊肉粒同肉碎 又腍又入味又有口感 滷肉同汁岩岩好送哂成個飯 超好食👅 麻辣鴨血新竹米粉鴨血同埋蘿蔔都超級惹味 麻辣程度啱啱好 配上新竹米粉 吸哂麻辣湯汁 食到好爽😆小食我哋今次就試左梅子地瓜條同宜蘭花枝丸😛 梅子地瓜條大家一定要叫嚟試吓 地瓜香甜 炸到外皮脆卜卜 加上梅子粉 酸酸甜甜勁香口勁好食😍 宜蘭花枝丸又5大粒 彈牙 同樣滋味👍🏻飲品我哋就試左仙草奶茶同百香果綠茶 兩杯都好好飲 最重要係唔會好甜🤩 奶茶有淡淡的茉莉花香 茶味都幾出 百香果綠茶就好清新 大大杯好抵飲🌟
價錢貼地唔貴 仲要好好食😍

手工滷肉飯