2022-07-16 40 views
我前一日係 open rice book 左枱,,以為星期四 1830 會比較多人, 但去到餐廳只有一枱客,,好似自己包場既感覺,,, 雖然係食韓式野,,但店舖裝潢感覺日系多D,, 淺木色,,又有秋千椅子,,都比較特別的食物比較 Fusion,, 有傳統韓式菜,, 又有 pazzia 我地為左食傳統韓式野就叫左------ 優惠晚市套餐: 韓式醬油拌飯配溫泉蛋 (腩肉) HKD$156- 韓式炸雞: 甜辣 & 蜜糖牛油口味 HKD$168- 冬蔭公海鮮炒韓式粉絲 HKD$108飲品- 焙茶和特濃朱古力奶蓋雪山 HKD$48味道方面: 拌飯正常, 不太辣; 炸雞2款口味都好好食, 比較起來都係甜辣好食D, 份量好足, 塊塊雞塊都好大塊, 一口都食唔完; 炒粉絲就真係辣啦~ 本人唔係好食得辣既人,, 食少少已經覺得好辣,, 但味道又唔錯,,就邊食邊飲水(哈哈; 飲品都唔錯, 焙茶同特濃朱古力mix既感覺唔太出,,焙茶味道多D整體黎講都係好抵食,, 我地2個女仔叫3款食物都食唔完,,要帶走淨下的食物環境真係好靜,, 我地食左2個小時多都只有幾枱客,, 基本上都不用book位,,
我地為左食傳統韓式野就叫左-----
- 韓式炸雞: 甜辣 & 蜜糖牛油口味 HKD$168
- 冬蔭公海鮮炒韓式粉絲 HKD$108
飲品
- 焙茶和特濃朱古力奶蓋雪山 HKD$48

環境真係好靜,, 我地食左2個小時多都只有幾枱客,, 基本上都不用book位,,大家都坐得唔近,, 傾計都唔會被影響
韓式炸雞: 甜辣 & 蜜糖牛油口味

冬蔭公海鮮炒韓式粉絲

優惠晚市套餐: 韓式醬油拌飯配溫泉蛋 (腩肉)

焙茶和特濃朱古力奶蓋雪山
2022-07-07