2020-07-12 60 views
因為full booking 的關係所以我們試下早d 去 walk in 睇下有無得食店員同我地講要1小時交枱,重話佢地d野好好食,反正我地人少應該食得好快就試下啦我地叫左蒜香蜜糖炸雞,海鮮辣炒麵,豬腳(normal size)豬腳有好多塊,一d都唔肥膩,旁邊有生菜可以包住食,豬腳下面重有炒過的菜,d菜炒過好甜,好好食,朋友平時唔太食豬腳都覺得好食重食左唔少件,下次再黎可以再叫蒜香蜜糖炸雞個炸雞全肉無骨,一碟都唔少而且好大件,蜜糖味甜甜地對我地黎講好夾個炸雞,而且件件都好脆,熱辣辣好好食,佢除左炸雞重有炸薯條同薯塊,食完好飽海鮮辣炒麵佢雖然叫辣炒麵而且成碗都紅色,不過佢真係一d都唔辣,連平時食唔到辣的人都覺得佢唔辣,而且唔知點解佢好多水, 攪到好似湯麵甘夜左愈黎愈多人, 睇黎下次黎食的話要再早d book 定位先得喇

海鮮辣炒麵

海鮮辣炒麵