2022-01-28 227 views
高度推薦🤩🤩🤩其實係為左個芝士蛋糕而去,但餃子都好正!🤩洋蔥豬肉湯餃🌟我本身鐘意食煎餃多啲🙈但見到佢哋個湯好似好正就要左湯餃,結果完全冇失望💯💯湯有少少鹹但飲得出無味精🤩係屋企湯嘅味道🤩🤩🤩8粒湯餃好飽肚😋皮唔算特別靚但唔會糊/爛👍👍👍然後嗰餡!🤩用左紫洋蔥,辣得黎有甜好啱我口味🥰🥰豬肉都鮮甜芝士蛋糕🌟🌟有啲sad 得返原味🙈🙈🙈cream cheese 味好重🤩🤩🤩比得上new york cheesecake 嘅程度,consistency 我會話介乎burnt cheesecake 同日式輕芝士蛋糕🍰🤩好得意嘅combo 真心榮登cheesecake 排行榜頭幾位但比想像中細件🙈老闆好貼心🥰我出左去傾電話佢仲幫我提醒返張枱有人🥰🥰
高度推薦🤩🤩🤩
其實係為左個芝士蛋糕而去,但餃子都好正!🤩

洋蔥豬肉湯餃🌟

湯有少少鹹但飲得出無味精🤩係屋企湯嘅味道🤩🤩🤩