原來西貢有一間好 chill,但唔係食西餐既印尼餐廳wor♥️平時如果無行開街市個邊真係唔會知環境餐廳似係cafe既style,再加上佢d裝修好有度假feel,真係好舒服😊而2樓更加有個area可以比人坐低一邊食一邊hea下,傾下計,真係好唔錯如果同成班fd係度買杯啤酒,食下小食吹下水,真係幾正食物以印尼食物質素黎講,為食貓覺得可以接受,但唔係十分出色印尼雞湯粉(3/5)白鬚印尼牛丸粉(3/5)呢2碗粉有d似出面普通粉麵舖食到既野,不過不失,不過都算足料雲呢拿香蕉天地(4/5)呢杯野飲都幾特別,飲得出佢真係用真既香蕉黎整又唔會特別甜,唔錯👍🏾如果大家試過哂西貢所有cafe,又想搵d特別d既餐廳,兼且可以好舒服咁同成班朋友傾下計,白鬚真係一個幾好既選擇

如果同成班fd係度買杯啤酒,食下小食吹下水,真係幾正

食物
以印尼食物質素黎講,為食貓覺得可以接受,但唔係十分出色
印尼雞湯粉(3/5)
印尼雞湯粉

白鬚印尼牛丸粉(3/5)
白鬚印尼牛丸粉

雲呢拿香蕉天地(4/5)
雲呢拿香蕉天地

呢杯野飲都幾特別,飲得出佢真係用真既香蕉黎整
又唔會特別甜,唔錯👍🏾

雲呢拿香蕉天地