2016-08-02 548 views
早放工同班舊同事去銅鑼灣食個靚飯,餐廳佢地揀,今次我都要讚佢地揀得好!5個人叫左6碟野,有沙律/ 炸魚薯條/ 雞翼/ 炒意粉/ carbonara/ 多寶薯粒鑊仔!食物份量足,5個大胃皇都食唔晒!重點推介係最普通但係真係比其他地方出色嘅雞翼同skillet口感一流嘅雞翼雖然畀濃厚嘅醬汁包裹住隻雞翼但係仍然酥脆。蒜蓉蜜糖同燒烤汁都好夠味!真係兩隻都要試,下次一定會再嗌!其他餐廳食過嘅鑊仔薯粒,一係太油,一係薯粒唔夠味,呢個鑊仔又係出色!整體算乾身,直至督穿咗隻溫泉蛋! 蛋汁加埋本身落咗seasoning嘅薯仔雞肉青椒一齊食,味道溫和咗,而且不知不覺令人越食越多停唔到落黎!好痴線炒意粉同樣地唔會太油膩,不錯!

口感一流嘅雞翼
炒意粉同樣地唔會太油膩,不錯!
  • 多寶鑊仔薯粒
  • Fish & Chips