2009-08-15 9 views
幾個同事聚舊, 有人提議了這處, 得確唔錯四個大人, 一個小朋友, 因為有人不吹蝦蟹, 所以沒有叫推介的海鮮鍋, 而食韓燒醃雞片 - 都是雞肶肉, 好渦, 好入味, 好食,五花腩片 - 新魚, 但因為無醃, 咪道稍淡, 要點提供的醬汁, 好彩醬汁不醎, 頗鮮味無骨牛扒 - 因為唔食牛, 所以無食, 但朋友話好好味炒粉絲 - 稍覺唔夠乾身, 但都好好味, 材料新鮮, 其中有雲耳, 蛋絲, 椒絲, 洋蔥絲等泡菜餅 - 頗特別, 少少辣, 好軟熟, 個人覺得可以再辣些各款前菜 - 味道比平時食開的韓國餐廳的泡菜味道淡一點, 但這也好, 可以空口食, 食後也不會覺得口渴. 店內的侍應大部份都說韓語, 但都有是說廣東話的, 店員好主動幫我地烤肉, 唔使自己動手, 塊鉄板仲換過兩次, 唔會因為之前燒焦的肉味影响其他烤肉的味道, 很細心啊茶是麥茶, 很有麥香味還送了一個韓式窩蒸蛋, 有些洋蔥碎, 咪道ok, 不過有點老, 還是喜歡中式的蒸水蛋多一點最後還送了一小碗糖水, 底部有些米粒, 朋友說是甜米湯, 清清的, 吃過了烤肉後飲, 口感很清新店內地方很舒適, 店員很有禮貌和熱情
幾個同事聚舊, 有人提議了這處, 得確唔錯

醃雞片 - 都是雞肶肉, 好渦, 好入味, 好食,

無骨牛扒 - 因為唔食牛, 所以無食, 但朋友話好好味

茶是麥茶, 很有麥香味

店內地方很舒適, 店員很有禮貌和熱情
炒粉絲
雖然無食, 但好香