2024-04-30 34 views
服務好👍價錢抵👍坐得舒服👍嘅地方食餐飯唔容易🏆「小漁港海鮮舫 鮮蒸‧鮮味火鍋」🌊符合曬以上3點而且仲有海鮮餐!今次我同朋友兩個男人去小漁港食$318海鮮餐撐枱腳。一開始會上刺身🐟同椒鹽鮮魷🐙。刺身份量係按人數而定,款式好多幾新鮮👍。椒鹽鮮魷😋就畀到驚喜我!絕對係有大排檔水準啊!全程係有人幫手蒸🏆,所有時間計到好精準。第一輪蒸海鮮呢最令我驚喜就係馬友🐟。蒸氣鍋最神奇嘅就係唔同海鮮嘅鮮味撈埋一齊,馬友本身重油香☺️,令到同場嘅鮑魚蝦扇貝生色不少!第二輪嘅驚喜就係青口🫢!平時食嘅青口都係鬼佬貨雪藏多,呢度嘅青口食落去好新鮮,好奇妙唔識講!第三輪嘅蟹又係好靚好新鮮,蟹鋼啲肉脹卜卜好彈牙🦀!食完海鮮呢就到蟲草花雞🐓,真係估唔到咁好食!墊係底嘅烏冬入曬味😋,索曬成碟蟲草花雞嘅精華㊙️,估唔到呢間最打海鮮嘅餐廳整蟲草花雞咁好食🎉!最後呢仲有個靚靚粥底📸,呢個呢就掛住食冇影相,咁請大家留意我影嘅片。好欣賞小漁港每款海鮮都做到好新鮮好乾淨👍,服務又好好,而且價錢都好抵😆!好多人話香港餐廳服務唔好又唔抵食,其實香港仲有好多好似「小漁港」🥇嘅高質有誠意嘅餐廳,懇請大家支持!真心推介鍾意食海鮮嘅各位訂座試吓!👏

第三輪嘅蟹又係好靚好新鮮,蟹鋼啲肉脹卜卜好彈牙🦀!

Type of Meal
Dinner