6點半坐低都仲有好多位,一到7點就開始人多,果然好受歡迎。點菜時識員原來係講韓文嘅,好有韓國feel🇰🇷是日菜單:☆海鮮蔥餅 - 出乎意料咁好味,餅底香脆,再配埋足料海鮮,加上少許蔥更加香。☆蜂蜜黃油炸雞 - 完全冇諗過炸雞係咁嘅味!一放低就聞到好香蜂蜜味🐝一放入口...炸雞面層嘅粉好香甜,但又冇蓋過雞嘅味道。表層脆口,雞肉嫩滑仲保留肉汁,兩者配搭得天衣無縫,唔點醬汁都已經好好味👍🏻☆炸醬年糕 - 由於蔥餅同炸雞實在太出色,年糕相比之下較為遜色,但味道都唔錯嘅。不過真係要趁熱食會好啲,我哋掛住食炸雞同蔥餅,年糕放涼咗先食,年糕凍咗有啲韌,麵底都癡埋變咗一舊。☆奧利奧奶昔 - 唔會太甜,但又好夠味,不過會飽肚啲😆☆西柚碳酸水 - 西柚味夠哂濃,又唔會酸,係我最鐘意嘅味道😋整體今次體驗完全意想不到,下次一定要再去食,極力推薦👍🏻👍🏻👍🏻

是日菜單:

海鮮蔥餅

蜂蜜黃油炸雞

炸醬年糕

☆奧利奧奶昔 - 唔會太甜,但又好夠味,不過會飽肚啲😆
奧利奧奶昔

西柚碳酸水