第三站

Station 3 Cafe
2020-07-14 242 views
今日晏晝約咗朋友去旺角「第三站」食lunch。一上到去環境好闊落,而且人唔係好多!所以成個環境都幾舒適坐低冇耐我哋就叫嘢食,叫咗兩個Lunch Set,分別叫左:西班牙煙鴨胸燴飯由於可以加套餐關係,所以加咗$35多一個沙律同蛋糕!另外再加左杯薄荷朱古力(走忌廉)會返咩都唔錯,而且份量十足,拎出嚟嘅時候仲熱辣辣!沙律菜都好新鮮,好鍾意嗰隻沙律醬嘅味道🤩煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵一樣加咗$35要沙律同蛋糕!煙三文魚野菌忌廉闊條麵麵比較硬身,如果再煮耐啲會好啲,但份量都好十足,而且賣相好精緻!蜜糖雞翼超級推薦蜜糖雞翼!佢係即整超級新鮮!而且味道非常入味,嚟食嘢嘅人一定一定要叫🤩薄荷朱古力特飲由於唔鍾意食cream,所以叫佢走cream!飲品份量都好大杯,絕對夠一個人飲!你飲幾特別,鍾意薄荷朱古力嘅人可以試吓叫特首——花茶另外我叫咗花茶,呢一隻花茶可以提神鎮靜緊張,消除疲勞同埋降肝火!味道都幾得意,鍾意tea嘅朋友仔都可以試下㗎!藍莓芝士蛋糕🍰好重芝士味,鍾意cheese cake嘅人可以試試朱古力芝士蛋糕賣相幾得意,味道冇乜特別,不過我係朱古力愛好者,所以揀咗朱古力味

西班牙煙鴨胸燴飯

薄荷朱古力特飲

特首——花茶
特首

藍莓芝士蛋糕🍰
好重芝士味,鍾意cheese cake嘅人可以試試
藍莓芝士蛋糕

朱古力芝士蛋糕