·韓閣Korean Loft Cafe將軍澳韓國菜🇰🇷食物質素正常👍🏽服務需改善🙈💛💛💛💛💛~~~~~~~~·1️⃣泡菜豬肉芝士手卷($46)*外賣幾吸引,泡菜好似少左啲,有韓國黃蘿蔔、豬肉,溶溶地既芝士,食落味道都唔錯😋👍🏽(score: 4/5)•2️⃣韓閣雜錦蛋卷($62)*吸睛之選😍😍,蛋卷面頭有勁多蟹子,滿到瀉哂出黎,入面有芝士同泡菜,泡菜份量都算多,食落都幾豐富既感覺😋😋😍😍😍(score:4/5)·3️⃣牛肉石鍋飯($52)*牛肉份量正常,拌落石鍋飯都屬正常味道同水準,撈唔出飯焦,石鍋飯要有飯焦先有味道🍲🤣🤣(score:3/5)•4️⃣甜酸醬油炸雞半份($118)*炸雞新鮮熱辣炸起,外皮香脆,甜酸醬油配合得好好🍗炸雞有肉汁,熱辣辣好Juicy😋😋😋(score:5/5)•5️⃣水梨牛展水冷麵($62)*水冷麵味道一般,牛展有幾塊,味道正常,水冷麵食落都幾清爽,但醋味食落少咗啲,少咗嗰浸酸美味嘅味道,變咗比較淡🙈🙈(score:2/5)•·其他:*坐低咗一陣間準備嗌嘢食嘅時候,店員就要求掉位,原本坐緊四人卡位,被要求調去六人搭枱,明顯坐得冇咁舒服,所以冇應承話掉位,店員就好似有啲面色俾我哋睇
韓閣
Korean Loft Cafe
將軍澳韓國菜🇰🇷
食物質素正常👍🏽
服務需改善🙈
💛💛💛💛💛
~~~~~~~~
1️⃣泡菜豬肉芝士手卷($46)
(score: 4/5)

2️⃣韓閣雜錦蛋卷($62)
(score:4/5)
3️⃣牛肉石鍋飯($52)
(score:3/5)

4️⃣甜酸醬油炸雞半份($118)
(score:5/5)

5️⃣水梨牛展水冷麵($62)
(score:2/5)

其他:
*坐低咗一陣間準備嗌嘢食嘅時候,店員就要求掉位,原本坐緊四人卡位,被要求調去六人搭枱,明顯坐得冇咁舒服,所以冇應承話掉位,店員就好似有啲面色俾我哋睇咁,如果一早留咗位俾人點解安排我哋坐呢到😕😕
評分👑
賣相:✨✨✨
味道:👅👅👅👅
價錢:💰💰💰💰
推介:⭐️⭐️⭐
(5分滿分)
~~~~~~~~~~
韓閣雜錦蛋卷
牛肉石鍋飯