2024-05-03 35 views
今日去咗尖沙咀海港城買嘢,行到差唔多食晚飯時間,見到間泰國餐廳叫做《Lady Nara》裝修幾靚,一於入去試吓入到去餐廳,裝修好有泰國風味,仲有好多好靚嘅打卡位,例如瑤瑤千秋同海景特色座位。餐廳氣氛好正,而且店員好有禮貌,食飯和打卡都係好正嘅選擇👍我同朋友叫咗幾樣嘢食:第一個係馬莎文咖喱牛腱配印度薄餅,真係好正味!牛腱好滑嫩,咖喱汁香辣夠味,同印度薄餅一齊食,味道更加出色🥳第二個係花膠海鮮冬陰功湯,呢個湯好濃郁,有香辣同酸酸嘅味道,仲有花膠同海鮮,食落好鮮美😍最後一個係鹹魚炒芥蘭,鹹魚味道夠香,芥蘭炒得剛剛好,脆口又唔太軟爛,好開胃😚總括嚟講,呢間《Lady Nara》係一間值得推介嘅泰國餐廳。唔止食物好食,環境同服務都好出色。下次再黎,我一定會試下其他嘅菜式✨

我同朋友叫咗幾樣嘢食: