🇭🇰✨尖沙咀玩味十足創意餐廳😈呢間餐廳已經book mark咗好耐,今次同媽咪喺附近K11 ikea睇完傢俬,順路過嚟食晚飯😆媽咪覺得Menu超盞鬼,例如小食有「是但求其炸啲啦」、cocktail「今日咩心情」,所以上菜前都抱着驚喜又期待嘅心情🤣有啲似開盲盒嘅感覺啊!① 每日不同手工濃湯 - 甘筍湯 $68🔹應該改為叫甘筍蓉🤣因為質地唔係好流質,似蓉多啲,反映成碗湯真係真材實料啊!仲有洋蔥粒增加咬口~② 是但求其乜都炸啲啦 🍤 $103🔹店員話係隨機炸㗎🤣今次有炸蝦、炸魚、雞翼、薯條🍟③ 好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥 $145🔹幾有趣嘅組合🤣重口味人士表示可以再重口味啲、再邪惡啲,都頂得住呀😆④ 單拼黑毛豬叉燒蛋包飯 🐷 $138🔹我哋好鍾意呢道!蛋滑、飯有麻油香、用咗黑毛豬有加分,不知不覺係咁密密食🤤⑤ 有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面 $145🔹鍾意食蟹肉嘅大家要嗌呢個啦,加咗蟹籽,好有咬口,加分~😋 ⑥ 自家製山楂果肉玫瑰花茶 $54🔹媽咪嗌嘅養生之選,佢表示加咗蜜糖甜甜地,好好飲呀👍🏻⑦ 我黑芝麻你個奶 $48🔹 其實即係黑芝麻latte😂黑芝麻味濃郁,都好飲~📍 Go
🇭🇰
✨尖沙咀玩味十足創意餐廳😈

① 每日不同手工濃湯 - 甘筍湯 $68
每日不同手工濃湯 - 甘筍湯

② 是但求其乜都炸啲啦 🍤 $103
🔹店員話係隨機炸㗎🤣今次有炸蝦、炸魚、雞翼、薯條🍟
是但求其乜都炸啲啦

③ 好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥 $145
好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥

④ 單拼黑毛豬叉燒蛋包飯 🐷 $138
單拼黑毛豬叉燒蛋包飯 138

⑤ 有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面 $145
🔹鍾意食蟹肉嘅大家要嗌呢個啦,加咗蟹籽,好有咬口,加分~😋
有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面

⑥ 自家製山楂果肉玫瑰花茶 $54
🔹媽咪嗌嘅養生之選,佢表示加咗蜜糖甜甜地,好好飲呀👍🏻
自家製山楂果肉玫瑰花茶

⑦ 我黑芝麻你個奶 $48
🔹 其實即係黑芝麻latte😂黑芝麻味濃郁,都好飲~
我黑芝麻你個奶

📍 GoodDay BadDay MamaDay (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道27-27A號嘉榮大廈地下及1樓
單拼黑毛豬叉燒蛋包飯 138