2023-04-21 268 views
呢間位於尖沙咀嘅十和田總店係金馬倫道💕位置非常方便🥳今日晚餐時間去咗食呢間日本料理😋餐廳嘅裝修好日系,燈光柔和,令人感到舒服😇,成個裝修令人好似喺日本嘅感覺🥰🥰🥰我哋叫咗一個雜錦魚生丼 $128 魚生嘅種類都好多,例如有三文魚、吞拿魚、鯛魚、八爪魚、鮑魚等,啲魚生勁多勁滿 我懷疑多過啲飯😂😂😂同埋都好新鮮,加上啲飯係撈咗赤醋,好夠味🥰之後叫咗一個鰻魚飯 $118 啲鰻魚好厚肉,個燒汁撈飯簡直一流☺️佢仲俾咗一支好似七味粉既調味粉我哋,但係原來係柚子味粉,想試唔同口味既朋友可以試下👍🏻之後小食仲叫咗燒明太子雞翼 $48 餐廳將明太子釀咗入雞翼入面,好好味😍😍😍最後,我哋仲叫咗鯛魚湯$42 同埋一罐可樂$18 鯛魚湯好夠魚香味,飲得出非常新鮮😚😚😚最後加埋一每人平均$200左右,已經覺得好飽,喺尖沙咀嚟講呢間日本嘢都算高質🥰🥰🥰🥰

我哋叫咗一個雜錦魚生丼 $128
雜錦魚生丼

之後叫咗一個鰻魚飯 $118
鰻魚飯

之後小食仲叫咗燒明太子雞翼 $48
餐廳將明太子釀咗入雞翼入面,好好味😍😍😍

最後,我哋仲叫咗鯛魚湯$42
同埋一罐可樂$18
鯛魚湯好夠魚香味,飲得出非常新鮮😚😚😚

雜錦魚生丼
鰻魚飯