2023-02-16 114 views
呢間位於山林道嘅餐廳喺網上評價好高 星期日嘅午市時間嚟到 真係好似佢喺牆上面嘅霓虹燈咁寫 全院滿座呀😮自家製MASALA印度咖哩雞飯係店主自己調校出嚟嘅印度咖喱🍛 香味十足 唔係淨係得個樣㗎 辣味都好充足😎 食完一啖之後有餘韻 感覺好正 呢度嘅雞 肉質鮮嫩 即使係雞胸部分都好滑 又美味 又健康🐥黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯一上檯就好香黑松露味 餐廳一啲都唔吝嗇 俾咗一大羹黑松露醬 水波蛋生熟程度啱啱好🍳 店員好貼心 俾埋鹽同埋黑椒我地 A5和牛係近江牛🐮 肉質肥美可口 牛肉紋理同雪花清晰可見❄️ 每一啖都係幸福嘅滋味 真心推介呢個飯俾鍾意食牛嘅朋友 牛味香濃曲奇馬上瘋Cookie smoothie唔會好甜 配埋頂頭嘅cream好正 啱晒20幾度嘅天氣飲🍧蜜糖柚子沙冰呢個飲品幾特別 係柚子蜜嘅味道 但係飲得出呢間店鋪有用額外嘅蜜糖🍯 可以同情人過一個甜蜜蜜嘅節日💕呢間餐廳嘅嘢食都幾高性價比 A5和牛尤其出色 真係有啲齒頰留香呀☺️

曲奇馬上瘋
曲奇馬上瘋