2024-05-08 10 views
📍旺角 部屋cafe相信去book間餐廳同朋友吹下水,玩下遊戲聚下舊絕對係好多香港人既weekend活動之一。今日黎到呢間位於登打士廣場12樓既樓上cafe就絕對係好多朋友既童年回憶,同埋同朋友既聚腳點。餐廳既裝飾感覺非常溫馨,有一種喺屋企既感覺。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و三文魚意粉 $148整體上佢既食物份量都好大份,而且好有一種家的感覺。呢個意粉味道唔算好濃郁,但勝在用料天然,而家味道都不錯。烤雞闊條麵 $138加上黑胡椒吊味既烤雞意粉好香口,而且雞肉既份量都唔少,幾乎食唔哂!煙三文魚沙律 $108煙三文魚加上雜果,同生菜做點綴,有種以前返咗學校聖誕派對嘅感覺,絕對係小朋之選。而且佢都真係非常慷慨,佢既雜果份量超多。榛子朱古力 $8(跟餐)水果茶 $33(跟餐)
📍旺角 部屋cafe

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و

三文魚意粉 $148

烤雞闊條麵 $138

煙三文魚沙律 $108

榛子朱古力 $8(跟餐)

水果茶 $33(跟餐)
  • 水果茶