2021-05-03 84 views
假期過後嘅星期一,加上落左成日雨放工後決定去chill下🙌🏻以食物去驅走悶氣工作了一整天嘅兩人決定要怒食一番😎就算星期一都真係全院滿座啊👍🏻由於餐牌玩味十足,我地最後都係上網睇圖片黎揀野食😂🌿紅酒 & 星爆氣流斬改EX望到杯野咁靚就開心~星期一都要乾杯先味道飲落甜甜的,有少少似雜果賓治嘅感覺🌿垃圾八爪魚返工日子食垃圾就最適合架喇😂其實佢係炸八爪魚,食落好鬆脆,內裡嘅八爪魚濕度亦剛剛好,而且份量超大碟😳🌿厚玉子燒呢款口感比較結實,係真材實料嘅款式,配上日式章魚燒醬料及鰹魚碎,係我愛嘅日式口味🌿黑松露牛肝菌卡邦尼意粉黑松露味道唔算重,不會有”石油味”,意粉口感軟硬適中,配上超creamy嘅醬汁,每一口都非常滿足😋🌿焗多汁豬仔骨配薯條合乎名稱~~真係超多汁😝兩人share份量剛剛好,BBQ醬汁好惹味,配上超香脆薯條,冒住長痘痘嘅危機都要食😝一讚餐廳內嘅音樂真係恰到好處,令人好放鬆👍🏻而且店員都好友善☺️

假期過後嘅星期一,加上落左成日雨
放工後決定去chill下🙌🏻以食物去驅走悶氣
工作了一整天嘅兩人決定要怒食一番😎

就算星期一都真係全院滿座啊👍🏻

由於餐牌玩味十足,我地最後都係上網睇圖片黎揀野食😂

🌿紅酒 & 星爆氣流斬改EX

星爆氣流斬改EX

望到杯野咁靚就開心~星期一都要乾杯先
味道飲落甜甜的,有少少似雜果賓治嘅感覺

🌿垃圾八爪魚

垃圾八爪魚