2024-05-02 129 views
呢間舖我黎過幾次,食物質素一如咁高質,所以同唔同朋友都過黎食。中午時段來係相對至抵食嘅,一人一個set夠飽,低至108有一個set,每個set送餐湯➕飲品(轉其他飲品半價優惠)。我地點佐:燒菠蘿芝士牛肉漢堡🍔、紐奧良風味焗鯛魚柳🐟,都係138一set。漢堡用嘅牛肉一啖咬落去就知肉質幾好,搭配嘅薯條炸到金黃色👍我點佐魚柳,呢間舖嘅魚柳我兩次都好滿意😀唔腥,魚柳烹煮到啱好火候,用叉一切就開,同時肉質唔會幹身。今期係用紐奧良風味煮,有驚喜。餐湯係粟米忌廉湯,奶香濃郁香口。兩款飲品:莓莓奶昔🍹、抹茶拿鐵🍵,都好好飲啊!今日兩個人350找數,全部食曬🍽️啊仲有佢地店內環境真係好好,好有氛圍,適合傾計啊。
漢堡用嘅牛肉一啖咬落去就知肉質幾好,搭配嘅薯條炸到金黃色👍