茶茶Go 旺角 (旺角)📍旺角登打士街43P - 43S號鴻輝大廈地下9B號舖-💟正正衝著紫菜肉鬆小方而來🤭🤭 記得幾年前大陸曾經瘋魔一時嘅肉鬆貝貝,一直喺香港都唔覺得有得賣!直到無意中發現茶茶Go 原來有,所以即時要去買番個黎回味一下!-🔅紫菜肉鬆小方 $38外層用左大量肉鬆包住個鬆軟啲蛋糕內層,咸咸甜甜味道好獨特,好味道!👍🏻👍🏻相信他朝有日如果可以堂食,肉鬆就可以保持到乾爽鬆軟,口感就會更加好!💓💓-🔅芋泥肉鬆盒子 $42呢排好似有好多芋泥製品!呢個盒子芋泥做得好幼滑,底層嘅蛋糕都可以保持到乾身,冇被濕潤嘅材料影響口感!最重要佢係低糖唔甜!最怕坊間一啲死甜嘅蛋糕🥹-🔅豆乳盒子 $38淡淡豆乳味反而更加可以突出佢啲奶油香!底層亦都係蛋糕,整體感覺就好似食緊一個有質素嘅奶油蛋糕咁!👍🏻👍🏻
茶茶Go 旺角 (旺角)
📍旺角登打士街43P - 43S號鴻輝大廈地下9B號舖
💟正正衝著紫菜肉鬆小方而來🤭🤭