2022-02-20 33 views
同朋友去灣仔行街,經過一間好似日本拉麵嘅舖頭裝修好日本風,好耐冇食拉麵啊入到去好有日本嘅感覺,可惜接近六點嘅時間,想堂食但趕唔切,唯有外賣返去食啦!見到餐牌有一個好特別嘅拉麵,平時都係一啲豚肉拉麵,今次有雞胸肉,即刻買一個試吓先!黑松露元貝雞胸肉拉麵好足料,雞胸肉嘅口感好淋,平時食雞胸肉都會好硬身,呢個有驚喜!!同好食👍🏻👍🏻推薦!拉麵煮到啱啱好!就算叫外賣咬落個口感都keep到唔太硬唔太軟👍🏻朋友鍾意食鰻魚,鰻魚份量多,啲汁好好味😋仲叫左個芝麻雞翼,佢嘅調味好正!好欣賞佢嘅魷魚鬚,四四方方長條型切得好靚,經常係出面食魷魚鬚就知道炸粉成日落勁多,食炸粉多過食魷魚,呢間炸粉唔多而突顯到魷魚鬚嘅口感同份量👍🏻👍🏻一流!值得一讚係員工服務好好,拎外賣走時怕倒瀉幫我地整好啲個袋,多謝你地🙌🏻
同朋友去灣仔行街,經過一間好似日本拉麵嘅舖頭

裝修好日本風,好耐冇食拉麵啊

黑松露元貝赤雞胸湯拉麵

蒲燒鰻魚丼

朋友鍾意食鰻魚,鰻魚份量多,啲汁好好味😋
芝麻手羽

仲叫左個芝麻雞翼,佢嘅調味好正!
魷魚鬚

黑松露元貝赤雞胸湯拉麵