2014-05-05 1073 views
又到左老細萬歲的日子~~佢叫我同另一個同事黎呢間泰國菜試菜, 話好多人話好食, 開公數2個人點左個2人餐: 雞湯, 炭燒豬頸肉, 椰汁青咖哩雞1. 雞湯: 雞湯鮮味, 有好多雞柳同草菇, 好大窩, 2個人每人飲左2碗都飲唔哂2. 炭燒豬頸肉: 一上枱賣相已經好令, 燒得皮脆內軟, 點埋微酸辣的醬黎食, 好正3. 椰汁青咖哩雞: 唔知有個湯跟, 如果唔係點第樣. 青咖哩的味我同同事都唔太鐘意, 但接受的. 拎少少去撈飯就OK, 好多料, 有好多雞柳, 茄子, 豆角, 瓜, 都幾健康SERIVCE唔錯, WAITRESS會幫手"不"湯, 見我地飲完問我地洗唔洗再"不"果日1點半左右上到去, FULL左一半到, D人講野都細細聲, 唔會嘈, VERY GOOD$173落樓, 值得再去
又到左老細萬歲的日子~~
2個人點左個2人餐: 雞湯, 炭燒豬頸肉, 椰汁青咖哩雞

2. 炭燒豬頸肉

$173落樓, 值得再去
炭燒豬頸肉
雞湯
2014-05-02
$87 (Lunch)
炭燒豬頸肉