黑門水產すいさん (Minden Avenue)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (Minden Avenue)
今晚同朋友嚟傾計食飯一入到嚟已經覺得餐廳裝修得好靚,好似去咗日本嘅居酒屋咁睇menu嗰陣已經俾甲羅燒吸引住赤鬼明太子蟹味噌甲羅燒:有蟹膏、蟹籽、蟹肉、鵪鶉蛋同少少辣嘅明太子侍應會幫我地燒埋望住都流哂口水,好想快啲食燒完之後就可以配梳打餅食超多蟹膏,夠哂濃味,而且有辣辣地嘅明太子真係好過癮,啱哂鍾意食辣嘅我地蟹油蒜燒帆立貝:侍應仲會幫我地燒埋呢個!食落口充滿蒜味,帆立貝又新鮮,燒得好好,又會分埋細細粒,方便食用,超正呀深海池魚薄切刺身:刺身好新鮮,好重魚味蔥吞拿魚腩卷:好多吞拿魚肉三文魚壽司:就算唔係三文魚腩都好食!好大舊日本海膽軍艦:最令我驚喜!海膽好鮮甜,好好食!黑門令海鮮茶碗蒸:侍應送呢個上嚟之後會提醒我地小心熱打開見到好多海鮮喺面入面仲有好多蟹肉,蛋都好滑整體食物質素都好高!有機會會再嚟食
今晚同朋友嚟傾計食飯
一入到嚟已經覺得餐廳裝修得好靚,好似去咗日本嘅居酒屋咁

睇menu嗰陣已經俾甲羅燒吸引住

侍應會幫我地燒埋
望住都流哂口水,好想快啲食

燒完之後就可以配梳打餅食

蟹油蒜燒帆立貝

蟹油蒜燒帆立貝

深海池魚薄切刺身刺身好新鮮,好重魚味

深海池魚薄切刺身

蔥吞拿魚腩卷:好多吞拿魚肉

三文魚壽司:就算唔係三文魚腩都好食!好大舊

日本海膽軍艦:最令我驚喜!海膽好鮮甜,好好食!

黑門令海鮮茶碗蒸:侍應送呢個上嚟之後會提醒我地小心熱
打開見到好多海鮮喺面
入面仲有好多蟹肉,蛋都好滑

黑門令海鮮茶碗蒸

整體食物質素都好高!有機會會再嚟食