2015-09-13 1931 views
今日2個女人仔去食lunch, 本來想去試近深水埗嘅牧羊少年,可惜搭錯車,就即時改變主意上新世紀廣場搵食 一出見到 Greyhound又唔駛等位,就直衝咗入去lu~ 今次係第一次嚟呢間Greyhound,感覺同其他分店一樣,餐廳嘅格調時尚輕鬆,加上最入面玻璃窗位置透入陽光,感覺份外悠閒舒適 ( ̄∇ ̄)前來一客薄切三文魚,微酸略帶檸檬香,是我每次到Greyhound必點的至愛頭盤~ 如果三文魚片再涷一點就perfect啦!接下來的意大利芝士肉腸餡餅, 外皮略脆口感是不錯的,但說實話我覺得只嚐到芝士,  下次還是投奔回蟹餅的懷抱吧~ 帶子,籚筍香草寛麵很creamy,帶子厚肉,味道不錯。最後甜品時間點了主打甜品新鮮椰子千層蛋糕及香蕉千層蛋糕,配上美味泰式奶茶;大滿足!是次經驗總括環境舒適,食物品質貫切品牌水準,服務也不錯;往後於旺角又多了一個新飯堂了

薄切三文魚
帶子,籚筍香草寛麵很creamy,帶子厚肉,味道不錯。
椰子千層蛋糕
香蕉千層蛋糕
泰式奶茶

2015-09-13
$250 (Lunch)
薄切三文魚
椰子千層蛋糕