//📍大角咀慢煮牛丼 — 小島料理KOJIMA🌊🐂呢間餐廳我已經bookmark咗好耐🥹今次星期五黎食dinner,估唔到超長人龍!😱睇黎真係好高人氣,我都排咗一個鐘🤣大家想食真係要早啲黎!(六點左右)𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🐂慢煮西冷牛丼(並盛) $78套餐有前菜同埋湯,不過今日湯賣晒,所以轉咗玄米茶🍵講返個西冷牛丼先!賣相真係好靚好打卡able😍😍牛嘅份量都幾多,大概有十幾片~好有咬口👅配埋自家乳酪醬同埋生蛋黃都幾開胃!仲有翠玉瓜同埋粟米仔做配菜~✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽總括黎講覺得呢間小店好用心,而且性價比好高!💯晚餐竟然都唔收加一服務費!🤩餐牌都設計得好靚~好有溫馨日式小店嘅感覺🥰🥰不過位置就真係少咗啲,如果要排咁耐隊嘅話我未必會再黎🤣不過下次早啲到嘅話應該可以唔使等太耐~推薦!🤤賣相:🌟🌟🌟🌟💫味道:🌟🌟🌟🌟💫性價比:🌟🌟🌟🌟推薦度:🌟🌟🌟🌟📍 小島料理KOJIMA🔖地址:小島料理 (大角咀) @kojima_kitchen 大角咀櫸樹街58號地舖🕤營業時間:星期一至六 12:15-15:00 /
📍大角咀慢煮牛丼 — 小島料理KOJIMA🌊🐂

𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )

🐂慢煮西冷牛丼(並盛) $78

賣相:🌟🌟🌟🌟💫
味道:🌟🌟🌟🌟💫
性價比:🌟🌟🌟🌟
推薦度:🌟🌟🌟🌟

📍 小島料理KOJIMA

大角咀櫸樹街58號地舖

🕤營業時間:星期一至六 12:15-15:00 / 18:00-21:00 星期日公休
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner