2021-10-06 63 views
朋友就黎離港😭同佢食farewell dinner,見呢間新開張有8折,環境又幾靚就book左檯試下,餐廳外面有靚靚夕陽🌇打卡位,同朋友影咗好多靚相留念❤️Set dinner一個價錢包5個courses真係幾抵喎,餐廳環境靚傾計好舒服,背景音樂唔會太嘈幾好,重點野食真係好好味,我地都覺得好高質,冇諗過野食由頭到尾都好驚喜好味🤣擺盤幾靚❤️性價比好高👍🏻👍🏻我地order左幾份唔同set一齊share,樣樣都好好味黑松露雜菌忌廉湯好濃郁,熱辣辣好正前菜揀晒3樣唔同小食,櫻花蝦炸雜菜餅外脆內軟野味,唔厚粉,照燒汁鮑魚上面仲有幾粒三文魚子,幾新鮮👍🏻加左$30既煎鵝肝最正好厚身好肥美,配埋蘋果蓉超正好夾😋勁鍾意食鵝肝2款沙律都好足料好健康fresh,配搭match & 好少食到新鮮吞拿魚沙律,基本上食晒頭3個courses都幾飽下🤣開頭驚份量少唔夠飽😅Main course我覺得個燒焗澳洲茄子賣相好吸引靚,好特別,未試過可以成條茄子🍆好似牛扒咁切黎食😅幾唔錯,朋友覺得個廣島蠔risotto蠔味十足好好味,兩款甜品都一流(意式奶凍好滑重奶味 & 抹茶雪糕好濃郁) 食完成餐好滿足好飽❤️見新開張未有

黑松露雜菌忌廉湯好濃郁,熱辣辣好正

加左$30既煎鵝肝最正
好厚身好肥美,配埋蘋果蓉超正好夾😋勁鍾意食鵝肝

朋友覺得個廣島蠔risotto蠔味十足好好味,
見新開張未有咁多人識得上去幫襯,我地試過一次都覺得好值得推介,襯10月尾前仲有discount,諗住再約其他朋友去食
黑松露雜菌忌廉湯
櫻花蝦炸雜菜餅