2023-08-06 182 views
今日去左尖沙咀行街,行經尖沙咀金馬倫道分店十和田。其實我科學園分都食過,所以對十和田的食物吾陌生,坐低前已諗到食咩食物🤓1.雜錦魚生飯必食,因為大大碟好足材料,食完一定飽肚🤓2. 黑松露鯛魚飯,新鮮鯛魚配黑松露香味,配埋古法調理壽司飯,好香口好想食晒所有飯,而且鯛魚份量足夠,$138一碗黎講吾貴,介好抵食。3. 吉列生蠔:生蠔吾算大隻,48元有4隻,但炸得好脆隔走多餘油,一口一隻4..三文魚刺身:我覺得比上次食,都係水準內,厚砌三文魚食落口感好好,如果有三文魚腩點就好了。5. 乳酸soda: 鐘意酸味飲品可以一試,價錢合理。總結:十和田日本料理係尖沙咀黎講價錢中位,食物質素幾好,種類吾算特別多,空間寬闊坐得舒服,我會再過黎食野
1.雜錦魚生飯必食,因為大大碟好足材料,食完一定飽肚🤓
雜錦魚生魚井

黑松露鯛魚井

吉列生蠔

5. 乳酸soda: 鐘意酸味飲品可以一試,價錢合理。

雜錦魚生井,黑松露鯛魚井
雜錦魚生魚井