2024-01-22 683 views
見呢度有頗多好評,就決定試一試﹝跟據過往經驗,呢度啲食評可信程度都有70~80%﹞‧‧‧呢間係嗰20~30%?食物水準:飲品都OK嘅。食物就一般,炸雞可以。煎餅尚可,"炒"粉絲就‧‧‧有啲糊,啲粉絲〝痴〞埋一舊。咁一般質素,竟然都算多人幫襯﹝我哋星期一晚去嘅,入坐率都有60~70%﹞。服務態度:無服務可言。入座 - 訂咗19:00四位,18:50左右上到去門口,望到入面有員工/侍應企咗响度食嘢,面對面見到我哋,都冇意識行出嚟接待,我哋就自己行入去搵佢。落單 - 叫侍應落單時,有1、2個行過都無反應,叫多一两次,先行埋嚟。上菜 - 其中一位侍應,竟然將食物/飲品放响枱邊,而枱中間係未放滿。其餘都係粒聲唔出就咁放底﹝唔講係咩菜,點知有冇放錯枱?﹞埋單 - 我明白,訂/入座時,已講明係90分鐘交枱。以往幫襯過不少食肆,亦有呢個明文規定,但如果未滿座,亦唔會趕客走,因為試過坐得耐啲,又會再叫啲飯後甜/飲品‧‧‧呢間真係奇疤。走時係20:20左右﹝應該未有耐關門﹞,行過門口,先見到有一整區係吉枱﹝佔全店1/4左右﹞。唔知店東知唔知啲員工咁〝敬業樂業〞,準時收返張枱呢?

服務態度:無服務可言。
Other Info. : 今日査電郵,先見到呢度話我缺席咗呢個訂座。即時決定﹝第一次﹞寫返篇食評出嚟。其實,上星期食完行出門口時,已同同行友人不斷講,一定要差評呢餐/間,但過後,其實本身都諗住有時間、又記得嘅話,先睇吓寫唔寫。連客人有冇出席都唔會反饋返平台,咁平台仲為乜同你合作?
2024-01-15