2024-03-31 68 views
周末在這裡吃飯,飯菜沒問題,只是埋單時,戴黑框眼鏡身形肥胖的女侍應碌不到我們的信用卡便不問自取,一句說話都冇就從我們手中拿走信用卡!!!!!我坐在她的對面,看到她全程勁黑臉!!冇講過任何一句說話!!事後投訴,女侍應一句道歉都冇,當聽唔到!另一名戴黑框眼鏡男同事話會同經理講,又話可以scan qr code 表達意見。我們留了意見,又留了email,但未見有任何回覆!!投訴時女侍應完全冇理會我們!但當我們離開餐廳時,收見到佢即刻走去另一個同事(我們向他敘述事情的那位)度講嘢!差勁!餐廳食物ok,除了那位女侍應,其他人都很正常,很好。只是如果你話公司會睇返意見,就應該俾返回覆人!現在四星期過去,完全沒有回覆。

我坐在她的對面,看到她全程勁黑臉!!冇講過任何一句說話!!