2024-02-29 454 views
屋企人生日🎂趁生日食個自助餐慶祝一下🥳咁啱喺Klook有買一送一優惠,為返起每人$485🤩自助餐由6:30開始,最後取餐時間係去到9:30🕑自助餐嘅選擇唔算少,冷盤海鮮、壽司、刺身、沙律等每樣都至少有五六款選擇🦐🦀🍣🧀🥗雖然係冇生蠔,但係都有長腳蟹同翡翠螺可選👍🏻至於熟食方面,眼見都有十款八款,而我最欣賞嘅係和牛牛肩胛🥩🤤廚師擺盤方面都幾有心思,會先放薯蓉同醬汁,然後再放蔬菜同牛肩胛😋牛肩胛煎到五成熟放棄厚切方式,令到牛肉容易切開👍🏻牛肩胛每一啖都充滿牛味同肉汁🤤我仲encore咗兩次🤭甜品方面,蛋糕都有好多款,亦有朱古力噴泉同生果🍉🍈🍍雪糕方面有XTC Gelato意大利雪糕🍦而我就試咗朱古力味🍫奶茶味🧋同綠茶味🍵意大利雪糕質地軟滑,而且各款味道都好濃郁😋大家都食得好盡興捧住個肚走🥳🤭餐廳資料:萬麗咖啡室 (灣仔)灣仔港灣道1號香港萬麗海景酒店閣樓

自助餐由6:30開始,最後取餐時間係去到9:30🕑
自助餐嘅選擇唔算少,冷盤海鮮、壽司刺身、沙律等每樣都至少有五六款選擇🦐🦀🍣🧀🥗雖然係冇生蠔,但係都有長腳蟹同翡翠螺可選👍🏻

大家都食得好盡興捧住個肚走🥳🤭

餐廳資料:萬麗咖啡室 (灣仔)
灣仔港灣道1號香港萬麗海景酒店閣樓