2020-04-27 596 views
通左一晚頂諗唔到有啲乜嘢開緊,又唔想頹食麥記,所以喺銅鑼灣行行吓就嚟咗一欄拉麵啦。🤣🤣仲記得以前同朋友嚟食一欄拉麵係要等成個幾兩個鐘先至可以入去食㗎,不過都唔知係因為近排冇乜人出街定係因為太早嘅關係,一入去就有得食啦🥰原來而家仲做緊優惠,我叫咗一碗拉麵佢就送咗3塊叉燒啦。平時加叉燒真係好貴㗎🙈🙈🙈原本仲擔心佢冇以前咁好味,點知原來嘅味道仍然維持得好好,我嘅朋友嗌咗硬面,我就帶咗軟面,兩個都各有特色,都好好味呀😚最鍾意一欄嘅嘢就係佢可以比你自己揀麵嘅硬度,仲有湯嘅油膩,同埋濃度,令到每樣野都可以根據自己所說你選擇之後仲叫咗呢個抹茶杏仁豆腐,係甜品嚟㗎,真係非常之特別架記得去試吓啦

拉麵
抹茶杏仁豆腐