2016-10-31 565 views
距離Poly不遠就黎到時新快餐店,依舊保留老式香港風味,裝潢陳舊,但就是有令人回到80、90年代香港的感覺。就連店員也會頭戴白色三角形帽子,配上紅色的圍裙製服,額外有懷舊的感覺。好彩早少少下午十二點半左右黎到,可以避一避lunch高峰期,咁就唔洗等,即刻有位坐。仲有,店員又會跟你打趣的開玩笑,十分有港式快餐店的人情味;吃倦了連鎖店的漢堡,來這裡感受一下港式風味也不錯!沒有套餐,全部食物、飲品分開單嗌,點漢堡時可選牛肉或豬肉今次選了雙層芝士牛肉漢堡($21),即叫即煎,加上醬汁好香口!好Juicy!炸薯條($17)又係好香脆可口,厚身薯條最有咬口,大大份,2個人share剛剛好!廿零三十蚊就攪掂個午餐,店員做事快捷,0岩哂效率節奏快的香港人,仲要新鮮即製又美味,好抵食!順帶一提:見到隔離位有人叫雙層芝士蛋漢堡,見到隻蛋係有蛋汁水汪汪咁流出黎,早知就加埋隻蛋啦,睇落好吸引!

沒有套餐,全部食物、飲品分開單嗌,點漢堡時可選牛肉或豬肉
今次選了雙層芝士牛肉漢堡
($21),即叫即煎,加上醬汁好香口!好Juicy!

炸薯條($17)
炸薯條
雙層芝士漢堡

2016-10-30
$30 (Lunch)
炸薯條
雙層芝士漢堡