2023-09-14 32 views
呢排見好多人都去咗呢度打卡,我仲以會係市集,原來係一間好有心思嘅餐廳💕由門外到店內,每一角度都有佈置擺設,以日和風設計,日式燈籠🏮、招牌、霓虹燈牌、還有一間懷舊日式情懷昭和商店,打卡位勁多,滿有氣氛😌點左幾款菜式,我會推介🥩生牛肉他他,份量不少,肉色紅潤,配薄脆餅一齊食,軟滑香脆🍲清酒煮鮮貝類,蜆肉飽滿鮮味,湯底清甜帶微酒香,伴上豬皮脆片,可以沾湯食好惹味想食多幾款串燒,可以考慮~串燒拼盤,一盤有大蝦、雞翼、香菇、蕃薯仔、秋葵、菠蘿、豬肉,蝦肉爽彈,香菇多汁,菠蘿爽甜😋 一盤大滿足😍甜品來杯~宇治金時刨冰🍧 夏天透心涼系列,刨冰上放左紅豆🫘、丸子🍡,還有脆魚餅🐟 賣相可愛,亦好好味

由門外到店內,每一角度都有佈置擺設,

點左幾款菜式,我會推介
🥩生牛肉他他,份量不少,肉色紅潤,配薄脆餅一齊食,軟滑香脆