2014-06-17 4358 views
我係理工讀書個陣都未試過去時新食,聽人講就聽左好耐話好好食。上星期終於都同男朋友去左試嗱。係poly Y core行過去爭D熱死我,大佬30幾度行過去真係要鼓起好大勇氣先得。小妹都好好彩,因為去到唔洗等位立即買好快有得食,我叫左雙層芝士,無蛋個款。嘩,唔係講笑,個漢堡扒真係幾juicy,加埋沙律汁,正正。其實個包都幾大個,所以好飽,加上行到過去已經身水身汗,所以都係要男朋友執手尾哈哈。食得漢堡包緊係食埋最愛既薯條,係我最愛既條紋薯候,新鮮炸起幾好味。但講真,好多小食店都可以做瓊咁既效果。一份薯條跟兩包茄汁,fair enough。Overall價錢唔貴,個包夠juice,薯條新鮮,唔錯。

Overall價錢唔貴,個包夠juice,薯條新鮮,唔錯。
芝士漢堡包
炸薯條
芝士蛋漢堡
Other Info. : 如果個位置唔係咁'格ZIP'就更好了,夏天行過去真係唔少野。而媽咪雞蛋仔係正隔離,唔係唔食埋朱古力味雞蛋仔圥走呀?
2014-06-14
$40 (Lunch)
芝士漢堡包
炸薯條