荃灣荃新天地呢間店內裝潢以木系格調為主,雖然店鋪面積不大,有部份位置算係商場outdoor,不過無阻我鍾意食佢哋嘅卷特色卷物!金龍卷 $98餐廳其中一個相當出名嘅招牌卷物,由壽司飯包住三文魚炸蝦同埋勁邪惡嘅芝士,炸蝦同埋芝士嘅油膩感,靠少少壽司醬油去清除,但係一份都幾大份,兩個人食都會有小小膩。煙花 $79由三文魚、吞拿魚同芝士組成嘅卷物,一口一件,味道層次好豐富。柚想見你 $98中華沙律加埋柚子,仲有啲蘋果同沙律菜,食落口感非常清新,仲有牛油果粒同埋甜蝦刺身,臨近夏天,呢類清爽類沙律真係好岩。清酒煮蜆 $128大大隻蜆肉加些海帶同埋菇類一齊煮,味道鮮甜而且唔會太heavy,仲要大大份,CP值好高。Overall黎講都幾抵食,CP值都幾高,係荃新天地雖然位置唔算好多,但係座位之間都相對上寬敝,坐得幾舒服。

金龍卷 $98

煙花 $79