手工啤酒專門店🍺x魔術表演🪄高質Fusion菜式👅💯#sdm太子 #sdm旺角 #sdmCafe #sdmbar #sdm西餐 #sdm小店 💎 鮮牛油果蟹肉忌廉意粉 $138值得一試‼️ (😋:8/10)👍🏻:青BB嘅牛油果忌廉意粉💚牛油果不嬲好難做到好濃,呢個算唔錯了🥑而且意粉都好彈牙🍝又夠掛汁🦀蟹肉亦都唔少,高質!👎🏿:。💎 即炸鮮薯片配手製他他醬 $98值得一試‼️ (😋:8.1/10)👍🏻:自家製嘅他他醬非常特出😍有啲似牛油果醬🥑沙律醬同香草醬🌿嘅混合版😂(?) 而且食得出啲薯片真係手工製造🥔好有口感😚👎🏿:。💎 脆炸蜜味啤酒單骨雞翼 $68必試💯💯 (😋:8.5/10)👍🏻:呢個雞翼超出色‼️係一啖食落去就feel到啤酒味🍻可能係我食過最濃啤酒味嘅單骨雞翼🍗🤩👎🏿:。💎 Verhaeghe - Duchesse de Bourgogne 300ml $108必飲💯💯 (😋:9/10)👍🏻:第一次飲呢隻女伯爵紅酒桶酸啤🍷🍺係我超鍾意❤️🤩我不嬲勁鍾意啲酸酸甜甜嘅嘢,飲酒飲咖啡都鍾意呢種,所以佢係令我覺得非常開胃🤤keep住都想繼續飲😍😍😍味道會有少少似酸梅湯咁😂😂👎🏿:如果唔鍾意
手工啤酒專門店🍺x魔術表演🪄高質Fusion菜式👅💯

💎 鮮牛油果蟹肉忌廉意粉 $138
值得一試‼️ (😋:8/10)

💎 即炸鮮薯片配手製他他醬 $98
值得一試‼️ (😋:8.1/10)

💎 脆炸蜜味啤酒單骨雞翼 $68
必試💯💯 (😋:8.5/10)
👎🏿:。

必飲💯💯 (😋:9/10)
👎🏿:如果唔鍾意酸或者酸梅湯味嘅人就未必鍾意😂(朋友表示唔好飲🤭)

💎 Heroes - Beer $88
必試💯💯 (😋:8.7/10)
👍🏻:呢款啤酒真係非常薄身,飲落完全feel到點解叫做清爽啤酒🍀非常容易入口👅係清新啤酒好選擇🥳
👎🏿:。

㊙️ 除咗以上兩隻啤酒,講明係手工啤酒專門店🤭佢哋仲有好多其他手工啤酒🍻gin酒🥃松露啤酒🍸蜂蜜啤酒🍯mocktails🍹

環境:7.8/10
服務:8/10
價錢:人均約 $200
性價比:8/10

📍 HANDS - Craft Beer & Magic (太子)
太子大南街27-31號富威閣地下1-2號舖

可以 follow @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽 帶大家喺香港周圍食💛
#旺角美食 #旺角Cafe #旺角打卡cafe #旺角樓上cafe #旺角好去處 #旺角黃店 #旺角甜品 #旺角 #香港美食 #香港 #香港小店 #香港黃店 #黃店Cafe #太子美食 #handsbarhk #handbars #handcraftbeer