無意中比朋友拉左去食哩間cafe 就甘睇門面已經覺得間餐廳環境好舒服 好有格調絕對系打卡一流既好地方無諗到哩間cafe除左打卡啲野都十分之好食2個人我地嗌左2杯野飲 2樣主菜 已經足夠地飽哩杯滿杯桃桃 絕對足料 大杯之餘入面好多桃肉嗌左少甜 甜度岩岩好另外朋友嗌左哩杯髒髒紫薯鮮奶 又系好岩打卡外面有少少紫薯奶蓋 甜度都系岩岩好 而且入面都有紫薯粒可以食到主菜就嗌左哩個安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律薯條 好大個 一口都咬吾哂 又好足料 夠哂Juicy 最後,叫左日本雞油泡椒香蒜鮑汁炒黑豚肉手工意大利粉,哩個手工意粉簡直系最愛!!!麵質非常好食,不過建議吾食得辣既人就吾好食,因為入面系有綠色既泡椒,但整體上食哩個麵吾會話好油膩,仲感覺好開胃,麵入面既鮑汁炒黑豚肉口感似豬頸肉,味道方面亦好入味。整體上哩間cafe食完一次,系絕對可以二次翻撻
無意中比朋友拉左去食哩間cafe

2個人我地嗌左2杯野飲 2樣主菜 已經足夠地飽
滿杯桃桃

哩杯滿杯桃桃 絕對足料 大杯之餘入面好多桃肉
嗌左少甜 甜度岩岩好

髒髒紫薯鮮奶(沙冰)

另外朋友嗌左哩杯髒髒紫薯鮮奶 又系好岩打卡

安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律薯條

主菜就嗌左哩個安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律薯條
好大個 一口都咬吾哂 又好足料 夠哂Juicy

日本雞油泡椒香蒜鮑汁炒黑豚肉手工意大利粉

整體上哩間cafe食完一次,系絕對可以二次翻撻
2022-08-25
$174 (Lunch)
滿杯桃桃
髒髒紫薯鮮奶(沙冰)
安格斯沙爹牛肉片漢堡配凱薩沙律薯條
日本雞油泡椒香蒜鮑汁炒黑豚肉手工意大利粉