2024-04-17 41 views
去完尖沙咀行街,見到有一間環境好靚嘅餐廳,咁就入嚟試吓,就環境嚟講已經滿分,窗邊嘅位置可以望到海,一邊食嘢一邊睇景,感覺好relax,佢仲有一個千秋打卡位,影相嚟講一流,我哋就叫咗以下嘢食⭐️蝦片每一台都會有一份蝦片,蝦片好脆,一試就知係新鮮出爐⭐️芒果軟殼蟹紙米卷咁多樣入面,我最鍾意呢樣嘢食,紙米卷有青瓜絲等嘅配料,而芒果更加係一個唔錯嘅配搭,上面仲配咗軟殼蟹,軟殼蟹脆卜卜, 令到口感更加正⭐️泰式豬肉炒河粉充滿泰國嘅風味,而且河粉口感一流,煙煙韌韌,豬頸肉份量都唔少,抵食⭐️泰式生蝦生蝦味道非常之甜,而且好新鮮,佢另外仲配咗啲醬汁,令到味道嘅層次更加豐富⭐️玫瑰荔枝梳打玫瑰味好香,加上荔枝嘅甜,味道好夾👍

⭐️蝦片
每一台都會有一份蝦片,蝦片好脆,一試就知係新鮮出爐

⭐️芒果軟殼蟹紙米卷

⭐️泰式豬肉炒河粉

⭐️泰式生蝦

⭐️玫瑰荔枝梳打
玫瑰味好香,加上荔枝嘅甜,味道好夾👍