2021-05-11 242 views
🍽打卡樓上cafe🍽推介指數 ❤️❤️❤️❣️🤍旺角人多車多行一陣就要休息一下,想搵個坐得舒服啲嘅地方順便輕食下。由郎豪坊向油麻地方向行3分鐘左右,有間樓上cafe主打輕食,上網睇相杯爆瀉嘅髒髒珍奶都幾吸引!茶聊佔1/F全層,入口位置都有特別佈置,沿路再入就有紅色電話亭同郵筒嘅打卡位。坐位方面有落地大玻璃向樓景、或者室內嘅卡位同梳化位。地方寛敞,感覺舒適。🦞原隻龍蝦包配薯條 HKD178✨新鮮熱辣上檯,三文治咬落啖啖龍蝦肉,肉質彈牙配上醬汁甜甜酸酸幾開胃。麵包外脆內軟,薯條炸得酥脆,旁邊有沙律菜,感覺健康。🍽意大利飯-檸檬牛油北海道帶子燴忌廉芝士意大利飯 HKD98✨外觀精緻,帶子香煎熟成剛好,意大利飯有驚喜,啖啖忌廉而且唔膩,份量比較適合女孩子。🍈芝士奶蓋-芝芝蜜瓜(沙冰) HKD44✨沙冰蜜瓜味濃郁,芝士奶蓋鹹香味剛好,唔經唔覺就飲哂。🧋明治鮮奶-髒髒黑糖珍珠鮮奶 HKD44✨打卡able嘅髒髒,黑糖珍珠鮮奶份量多到爆瀉,飲落奶味濃厚,珍珠彈牙有口感!總結:-食物 ❤️❤️❤️❣️🤍環境 ❤️❤️❤️❣️🤍服務 ❤️❤️❤️❣️🤍.··餐廳:茶聊 (旺角)地址:旺角砵蘭街189號1樓
🍽打卡樓上cafe🍽
推介指數 ❤️❤️❤️❣️🤍

原隻龍蝦包配薯條

🦞原隻龍蝦包配薯條 HKD178
檸檬牛油北海道帶子燴忌廉芝士意大利飯

髒髒黑糖珍珠鮮奶  &  芝芝蜜瓜(沙冰)

🍈芝士奶蓋-芝芝蜜瓜(沙冰) HKD44
✨沙冰蜜瓜味濃郁,芝士奶蓋鹹香味剛好,唔經唔覺就飲哂。

🧋明治鮮奶-髒髒黑糖珍珠鮮奶 HKD44

總結:-
食物 ❤️❤️❤️❣️🤍
環境 ❤️❤️❤️❣️🤍
服務 ❤️❤️❤️❣️🤍
餐廳:茶聊 (旺角)
地址:旺角砵蘭街189號1樓
原隻龍蝦包配薯條
檸檬牛油北海道帶子燴忌廉芝士意大利飯
髒髒黑糖珍珠鮮奶  &  芝芝蜜瓜(沙冰)
  • 髒髒黑糖珍珠鮮奶
  • 芝芝蜜瓜