2018-07-24 497 views
今次入元朗揾好嘢食,兒甥女鍾意食海南雞即上openrice搵,見到呢間食評都好吸引,所以就要試吓喇我哋一行四人,大約七點四十左右到,等咗大約二十分鐘可以入座,喺店外等嘅時候見到有好多人買外賣,咁應該好好味我哋喺等嘅時候,已經睇咗餐牌,決定食四人餐,海南雞/口水雞+八選三小菜+蠔油時菜+無味精靚湯x4 +油飯x4 $288先嚟冇味精靚湯南瓜紅蘿蔔雞腳湯,真係真材實料無骨海南雞~好滑糖醋排骨~好似食緊薑醋咁,排骨肉質煙煙韌韌咖哩牛肉可加$5轉牛腩魚香煎肉餅~外脆內軟送飯一流份量足嘅時菜套餐可以有升級優惠價$25~炸蝦餅差不多食到尾聲,我諗嗰位男士喺老闆,佢問我哋要唔要飲多一碗湯,個湯真係好好味,但真係太飽啦,如果唔係我哋真係唔客氣㗎,多謝老闆

先嚟冇味精靚湯
無味精靚湯

南瓜紅蘿蔔雞腳湯,真係真材實料

無骨海南雞

無骨海南雞~好滑
糖醋排骨

糖醋排骨~好似食緊薑醋咁,排骨肉質煙煙韌韌
咖哩牛腩

套餐可以有升級優惠價$25~炸蝦餅

,多謝老闆

2018-07-24
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
無味精靚湯
無骨海南雞