2016-07-29 532 views
到月尾無錢但有約左班姐妹食飯,我有個好推介,就係green waffle la!!!我地約在銅鑼灣行街,隨便就係個度食!我地幾個姐妹都覺得green waffle真係好抵食,好多款,又好味。 我地四個女仔,睇到個menu,真係揀左好耐!!最後揀左五個dishes。第一個就係必食芝士薯仔牛柳鍋,每次來都一定會叫。好味到爆。第二個就係雞翼,事關有個fd好鐘意食雞,呢個都係飯局必叫既小食,真心內脆外軟!第三係溫泉蛋沙律,最岩女仔味。 第四就係fish n chip!!!!!!呢個真係無叫錯,勁大碟,薯條仲要係厚身個隻,好好味!!! 最後,我地仲叫左個carbonara,呢個價錢食到呢個級數既carbonara,我真係除左食,都係食!仲有溫泉蛋係內面!!!加分!

2016-06-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 牛扒粒薯粒鑊仔
  • 美式勁厚車打芝士白汁鑊仔通粉