2022-08-13 165 views
應該係26/07/2022去捉住海港城Coupon尾巴的。因為太忙所以今日至發表。海港城真係有不少食店都唔錯,平又有貴又有🙂近期發現呢間新食店唔錯,真係值得推介一下🙂店不大所以坐位不多,環境算okay,想影相係困難的,因為多人又細面積,所以唯一係食。店員態度係正常的👍🏻正常已經係好吧🙂我哋兩人點了三樣嘢,辣蟹肉意粉、濟州柑橘炸雞同濟州柑橘乳酪。本人對帶有橙味嘅嘢特別有興趣,所以便隨著自己興趣去選擇。最後都發覺冇揀錯😋濟州柑橘炸雞超級好味,味道醒胃之餘雞件係大大嚿,而且非常有肉汁👍🏻濟州柑橘乳酪又是非常之好飲,真係一啖就想飲晒😋最後辣蟹肉意粉,夠辣都係好食嘅。整體來講,今餐好滿足,但最回味都係兩款柑橘味嘅嘢😋已經同自己講,一定要再嚟食😋😋😋

濟州柑橘乳酪
濟州柑橘炸雞半份