2023-02-23 250 views
估你唔到咁多人排隊,星期五夜晚大約等15分鐘。落單用QR code先俾錢後上菜。座位非一般闊落,坐得好舒服,不過咁多人排隊,食完都會走。*慢烤雞腿芝士蛋吐司 $53雞腿醃到好入味,甜味較重,未夠多肉汁,仲有半熟煎蛋、芝士,令到吐司餡爆汁。吐司有牛油香,但有啲濕軟,如果烘脆啲就更好了。古早味台式滷肉飯 $48唔知古早味係咩味,但呢個就係好味!豬腩肉七分肉三分肥,用傳統台式做法,將肥肉煮到軟腍,瘦肉有咬感,白飯吸晒滷肉汁,好好食!蕃茄紅燒台式牛肉麵 $78湯底有番茄蓉,茄味比牛肉味重好多。麵條好腍,唔啱我口味。牛肋條有三條,煮到軟腍,蘿蔔、紅蘿蔔、滷蛋都滷到入味。芝士火腿肉鬆蛋餅 $45蛋餅有厚度、微Q軟,唔會軟腍腍,係我鍾意嘅質感。餡料有雞蛋、芝士、厚火腿、肉鬆,呢個組合好夾好食。
慢烤雞腿芝士蛋吐司 $53

芝士火腿肉鬆蛋餅 $45
芝士火腿肉鬆蛋餅
2023-02-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
慢烤雞腿芝士蛋吐司
古早味台式滷肉飯