2017-02-13 5416 views
今日被請客,因為有街坊有Sheraton 張membership card, 酒店餐廳有7折甘就一行六人去食下5星酒店既環境同服務都唔駛多講,都係有質素同貼心的,我地六個人(有老有嫩)被安排食係板燒枱,可以睇住廚師即整,呀廚師雖然煮得好認真好專注,但佢都有應酬下我地,同我地吹兩下水我地個menu係半任食,除左打了 * (刺身,銀雪魚,鵝肝)的,其他都係任食😍評下分先蝦*** 彈牙,無特別,得小小味帶子**** 有味,encore 左兩轉三文魚*** 好香魚油味,怕腥可能攪唔惦銀雪魚***** 我想俾六粒星,好食,好滑,細細舊真係唔夠頂癮(無任食的😣)鵝肝**** 好香,入口未係即融 (佢地有encore, 但要額外俾錢)其他 不過不失款式唔多,但真係食到好飽,相信要有會員卡先抵食。
甘就一行六人去食下

評下分先
蝦*** 彈牙,無特別,得小小味
帶子**** 有味,encore 左兩轉
三文魚*** 好香魚油味,怕腥可能攪唔惦
其他 不過不失
前菜:刺身
蝦、帶子
三文魚、銀雪魚
鵝肝
羊架
和牛薄燒
款式唔多,但真係食到好飽,相信要有會員卡先抵食。
2016-05-21
$366 (Lunch)
前菜:刺身
蝦、帶子