黑門水產すいさん (Minden Avenue)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (Minden Avenue)
2022-05-30 72 views
星期六晚book咗7點晚市堂食,一去到攞位,原來餐廳爆曬場,喺門口等咗45分鐘先有位俾我哋好彩門口有凳坐,同友人一邊傾偈一邊等,時間都快過嘅一入到店,聞到好大浸燒烤味,因為呢間餐廳主打燒物(燒海鮮、甲羅燒、燒蔬菜等)我見到好多枱都食甲羅燒🦀由於好耐冇出外晚飯聚會,所以特別開心😃我哋點咗好多食物,特別要讚揚嘅係蒜蓉蟹油燒帆立貝,店員一擺埋枱,見到size好大隻,好驚喜😍影完相店員再攞去燒,讚👍🏻燒好後送過嚟,香味四溢,帆立貝新鮮,鮮甜,好似都要90幾蚊一隻,但我個人嚟講都係必食推介叫了幾款刺身,刺身都係新鮮好食😋都係必食推介帆立貝刺身係活嘅,口感正🍹整體來講呢度嘅食物都係好食嘅,真係會再encore但店內抽風系統就需要改善,成間鋪都係燒烤味,都幾勁,如果改善埋呢樣嘢就very good😃
好彩門口有凳坐,同友人一邊傾偈一邊等,時間都快過嘅

我見到好多枱都食甲羅燒🦀

由於好耐冇出外晚飯聚會,所以特別開心😃

影完相店員再攞去燒,讚👍🏻

叫了幾款刺身刺身都係新鮮好食😋都係必食推介
帆立貝刺身係活嘅,口感正🍹

整體來講呢度嘅食物都係好食嘅,真係會再encore
清酒煮蜆
黑醋蟹肉薯蓉沙律
蒜蓉蟹油燒帆立貝
2022-05-28
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
清酒煮蜆
刺身6盛