2016-05-25 1312 views
去開呢頭買野,吾打吾撞甘入嚟食個晏!我地呢左兩款野食同兩杯野飲!分別係:泰式炒金邊粉、泰式海南雞飯、大樹菠蘿石榴梳打、香茅青檸梳打泰式炒金邊粉:爽口彈牙,唔辣嘅,酸酸甜甜甘,令人家胃口大開,我就食唔停咯;份量都幾多下,2個人都仲可以食其他野嘅!泰式海南雞飯:先講個飯先,飯食落好熱,又唔怕話太多油,唔太肥膩,啖啖滋味;至於雞,因為唔想食太肥,所以啖啖都係肉,再點少少海南雞醬汁,簡直係無得輸。其實我都有將D海南雞醬撈埋落D飯食,都好好味,大家不妨試下呀,會食到唔想停,捧住個肚走!兩杯飲品簡直係可以消暑甘濟,先講香茅青檸梳打,鹹鹹地,仲飲到D香茅味道,青檸唔會話過酸,係出面熱左甘耐,嚟到呢度嘆噃杯梳打,感覺舒服哂啦;另外,都仲叫左杯大樹菠蘿石榴梳打,甜甜嘅,我試過一口,味道係甜嘅,食到佢D果肉,可以一試,因為飲落好新鮮同唔會酸!
去開呢頭買野,吾打吾撞甘入嚟食個晏!

泰式炒金邊粉
泰式海南雞飯
大樹菠蘿石榴梳打
香茅青檸梳打

2016-05-23
$50 (Lunch)
  • 泰式炒金邊粉、
  • 香茅青檸梳打、